KONYA “2023 GENÇ NİDA KUR’AN-I KERİMİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI”

2023 Genç Nida Kur’an-I Kerimi Güzel Okuma Yarışması” okulumuz koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

10.01.2024 76

KONYA “2023 GENÇ NİDA KUR’AN-I KERİMİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI”
( KIZLAR 2. BÖLGE FİNALİ )

Karatay belediyesi 23 Nisan İmam Hatip Ortaokulu koordinatörlüğünde 08.01.2024 Pazartesi günü yapılan “2023 Genç Nida Kur’an-I Kerimi Güzel Okuma Yarışması” kızlar 2. bölge finali Ereğli Çumra Selçuklu ve Karatay ilçelerimizden 15 okulun katılımıyla geçekleştirildi.
Karatay belediyesi 23 Nisan imam hatip ortaokulunda yapılan genç nida “2023 Genç Nida Kur’an-I Kerimi Güzel Okuma yarışması kızlar finalinde değerli jüri üyelerinin yaptıkları titiz oylama sonucunda;
1. EREĞLİ Necip Fazıl İmam Hatip Ortaokulundan: ZELİHA ÖZTÜRK
2. SELÇUKLU Ayşe Kemal İnanç İmam Hatip Ortaokulundan:  ALYAZIA MOHAMMED ALİ MURSHED ALAMERİ
3. EREĞLİ Şehit Ali Taştepe İmam Hatip Ortaokulundan: FEYZA GÜLER GÜMÜŞYAY
Adlı öğrenciler dereceye girdiler.
Yarışmaya katılan tüm Öğrencileri velilerini ve danışman Öğretmenlerini tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
Öğrencilere ödülleri ve katılım belgeleri okul müdürü tarafından verildi.
Öğretmenlere, emeği geçenlere ve sponsor olan hayırseverler için teşekkür belgeleri de takdim edildi.
Konya İl finali “2023 Genç Nida Kur’an-I Kerimi Güzel Okuma Yarışması”  genç nida erkeler kuranı kerim okuma yarışması, genç bilaller ezan okuma yarışması ve kızlar / erkekler hafızlık yarışmalarında yarışmasında dereceye giren tüm öğrencilerden; birinciye 3000 TL, ikinciye 2000 TL. Üçüncüye 1000 TL para ödülünün sponsorluğunu yapan MCT SENSOR şirketine ve yarışmaya katılan her öğrenciye de 100 TL ödül vererek katkıda bulunan hayırsever velimize de ayrıca teşekkür ederiz.

Müslüm KIVANÇ
10-01-2024

Adres:
Erkek Binası Kerimdede Mah. Yeniköy Sok. No 7 Karatay / KONYA I Kız Binası Hamzaoğlu mah.Mikail sok.No5 42020 Karatay/KONYA